Streethunt 3+4: Clean eating | Shakes

Wie: Clean eating

Wat: Bij clean eating eet je zo natuurlijk mogelijk, bij voorkeur biologisch, op de juiste momenten en in de juiste combinaties. Je kiest zoveel mogelijk producten waar geen conserveringsmiddelen en smaakversterkers aan zijn toegevoegd. Net zoals de squats, kwam ik deze ook veel tegen op Instagram.

Waarom: Vrouwen gaan “cleaner” eten.Ze vinden hun lichaam belangrijk en willen gezonder zijn. Dit geldt ook weer voor mezelf. Deze manier van leven komt uit Amerika. Hier in Nederland is het nog niet veel te merken, maar de zomer komt eraan dus de kans is groot dat het hier binnenkort ook aanslaat. Het valt me wel op dat er steeds meer fruit en groenten in de winkelwagens liggen.

50-clean-eating-superfoods-

Wie: Shakes

Wat: Dit zijn eiwitten shakes die sporters drinken om zo hun spieren op te bouwen en eerder vet gaan verbranden. De eiwitten zijn erg belangrijk hierin.

Waarom: Wederom, is dit een populair “ding” onder de Amerikaanse fitness junkies. Ik ken een heleboel Nederlandse mensen die dit ook gebruiken, en er komen steeds meer bij. Dit zie ik vooral in de sportschool maar ook weer op Instagram en soms ook Facebook.

smartshaker!

Plaats een reactie